vineri, 28 septembrie 2012

Facebook isi deschide magazin

Dislike

Facebook a lansat in SUA un serviciu prin care utilizatorii pot sa cumpere cadouri si sa le trimita prietenilor de pe site-ul de socializare. Prin aceasta modalitate Facebook vrea sa dezvolte si alte surse de venit conform  Bloomberg.
Serviciul de cadouri va fi disponibil initial in Statele Unite, iar magazinul online va oferi pentru inceput cateva sute de produse de la companii care au incheiat parteneriate cu Facebook.
Facebook, care a cumparat in acest an aplicatia de cadouri Karma, va imparti o parte din venituri cu partenerii. Succesul este posibil sa fie realizat la zile de nastere, craciun, etc. Cadourile pot fi personalizate, pot fi platite la comanda sau aproape de data livrarii. Daca o sa fie un succes serviciul urmeaza sa fie extins si in alte tari.

Deci, cum sa ajungi ditamai compania, dupa ce ai invartit sute de milioane de euro de la brandurile mari, acum sa faci o aplicatie pentru cadouri?

Voi ce parere aveti ? O sa mai reziste Facebook tinand cont si de evenimentele de la bursa ?

10 comentarii :

Lavinnia spunea...

Nu stiu si nu-mi pasa pentru ca nu folosesc asa ceva. Dar stiu ca tot ce e gratis e bine primit si folosit, cand apar taxele pac renunta toti :))

Narcis spunea...

@Lavinnia :)) asta este direct cu taxe :)

vienela spunea...

Tinand cont ca are foarte multi utilizatori, s-ar putea sa scoata cativa banuti din aceasta aplicatie.

Narcis spunea...

@vienela:Facebook a pierdut foarte mult mai ales de la socul bursier nu cred ca o aplicatie de sa spunem 10 dolari cadoul o sa i redreseze. Este mult 10 dolari da zic asa.

Adriana spunea...

Uite ca asta mai lipsea sa faca Facebook-ul :)))

Narcis spunea...

@Adriana: da eu cred ca nu o sa fie un succes afacerea vedem..

Pishky spunea...

hmm, in SUA o sa reziste, ei nu merg pe principiul ”free” ei merg pe principiul ”buy” (spre exemplu ei nu downloadeaza albumele de pe net, ei pur si simplu le cumpara! La ei o sa reziste și asa e si normal... de aia si suntem o tara saraca... romanu incearca sa le faca el pe toate pe gratis ( pentru el), să ceară cat mai mult pt altii, in loc sa facem si noi ca ei, fiecare om cu domeniul lui, sa platim pentru un serviciu si sa ni se plateasca pt serviciile oferite de noi :)!
Mie una mi se pare o idee foarte tare, iar lor li se pare extraordinara, din moment ce in America exista o aplicatie pe telefonul mobil ce face poze la casa, trimite pozele intr-o baza de date si astfel ei ia direct din cont banii pe facturi, ei au de asemenea un sistem de a livra pizza( intri pe un anumit site și alegi ce vrei sa fie pe pizza ta, trimiti comanda si ajunge si foarte repede acasa)
Asa ca eu cred ca o sa fie un succes afacerea... cum sunt toate aceste aplicatii pe net de: order pizza, order present ...

Narcis spunea...

@Pishky: Eu sunt sceptic si nu cred ca o sa reziste, dar urmarim evolutia si vedem mai mult Mark a plecat in cautare de noi talente in domeniul de IT si Dezvoltare Web prin toata lumea. Nu stiu cat de bine poate sa le mai mearga, oricum banii deja storsi din Facebook sunt deja ai lor nu-i mai ia nimeni.

Roxana spunea...

Eu zic ca nici in America n-o sa fie foarte utilizat pentru ca, bineinteles, produsele vor fi mai scumpe decat daca le-ai lua dintr-un magazin cu tot felul de cupoane - la ei este "boala" economiei la sange, chiar si cand au bani. Este pe principiul de ce sa dai mai mult cand poti sa le cumperi mai ieftin. Este o adevarata stiinta, dupa cate mi-a povestit prietena mea, care de ani de zile sta jumate de an in SUA si jumate in Romania. Poate, însă, mai ales la inceput, de curiozitate sa cumpere lumea.

Narcis spunea...

@Roxana: da de curiozitate o sa intre, poate si cumpara nu spun nu, dar nu o sa fie un succes asta sunt sigur. Apropo de curiozitate sa citesti ultimul articol :) o sa fie ceva de genul ala...

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live