marți, 31 decembrie 2013

La multi ani 2014 sa aveti un an plin de fericire!

Dragilor acum intre ani vreau sa va urez un calduros si traditional La multi ani! Sa va bucurati de tot ce vi se intampla sa aveti forta sa treceti peste necazurile vietii si sa fiti iubiti. Va imbratisez si sper ca in noul an sa va incant cu articole mai multe si mai bune pentru ca intotdeauna este loc de mai bine.
Anul 2014

sâmbătă, 28 decembrie 2013

Grand Entertaiment Baneasa!

La multi ani in primul rand si sarbatori fericite dragilor, nu ne-am mai auzit de ceva timp, dar au fost si sarbatorile si am avut si treaba.
Am participat saptamana trecuta la un concurs pe Facebook organizat de Grand Entertainmet la Baneasa Center, presupunea sa fi Game Tester, cititorii mai vechi stiu ca eu sunt un impatimit al jocurilor pe pc.
Grand Combo

duminică, 15 decembrie 2013

Cat de mult te ajuta o multifunctionala in 2013! (A)

Asta este tema pentru astazi, multifuncionala, rolul ei si beneficiile pe care ni le aduce. In primul rand este un mijloc de comunicare virtual si rapid. Imi aduc aminte cand scriam o scrisoare si asteptam raspunsul cate 3-4 zile, acum totul este in timp real, email, fax, etc.
Multifunctionala

Iehovistele au barbati sau isi cauta?

Se intampla acum in jur de doua saptamani cand au venit la usa doua fete pana in 30 de ani si au vorbit cu sotia, nu am acordat prea multa importanta atunci momentului. Nu au vorbit mult si au plecat, erau iehoviste, am mai auzit in trecut ca trebuie sa te feresti de ei ca de raie mai scapi da de ei nu.

Martorii lu Iehova

joi, 5 decembrie 2013

Ce stim despre toaletele ecologice? (A)

Am scris in articolul anterior despre reciclare, acum sa vorbim despre toaletele ecologice, sunt sigur ca ati vazut macar una prin Bucuresti.
Recunosc ca m-a cam blocat la inceput sistemul de intrare la cele cu fise :), asta este cu tehnologia asta pana iti dai seama cum merge faci pe tine.

Toalete ecologice Bucuresti

marți, 3 decembrie 2013

Ce mi-am cumparat cu banii din reclamele de pe blog!

Dupa multa munca si cateva advertoriale am reusit sa-mi cumpar ceva frumos cu banii din reclame! Sa spunem ca mi-am facut cadoul pe care mi-l doream singur.

Scaun directorial LGA 68

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live